AkkuratDheader

Akkurat D

Akkurat D'sign

Akkurat D tilbyr tjenester innen web design. Elegant og brukervennlig utforming av nettsteder - Akkurat D arbeider på dine premisser til forhåndsavtalte priser.

Akkurat D har designet og vedlikeholdt forskjellige web løsninger for bedrifter, idrettslag og foreninger siden 1997. Løsningene har omfattet rene html-kodede sider, asp men fokusområdet har vært design med bruk av publiseringsløsninger som Mambo, WordPress og Joomla.

Komplette løsninger for å gjøre tilgjengelig og oppdatere informasjon på internett. Redesign av eksisterende nettsider eller design av nye nettsider. Akkurat D kan også å være ansvarlig for oppdatering av dine nettsider avhengig av behovet.

Akkurat D tar små og store oppdrag, og kan sørge for registrering av domener inkludert installasjon hos internettleverandør slik at nettsidene kommer ferdig på nett.

Content Management

Akkurat D designer, installerer og tilpasser nettsteder for ditt behov basert på Content Management systemene Joomla eller WordPress .

Joomla! og WordPress er Content Management System (CMS) som inneholder nødvendig funksjonalitet for å få gjort informasjon tilgjengelig på internett og holde den oppdatert. Oppdatering av informasjonen skjer direkte i nettleseren med egen pålogging, hvilket betyr at det ikke er behov for å kjøpe egen programvare for å kunne bruke Joomla eller WordPress.

Joomla og WordPress er de mest brukte publiseringsverktøy, de er gratis, skrevet i php og benytter en mysql database for lagring av data. Dette gir stor fleksibilitet med hensyn til valg av leverandør for lagring av hjemmesidene / domene.

Utbredelsen av Joomla og WordPress gjør også at det finnes mange tilleggsmoduler (extensions) som kan benyttes for å utvide funksjonaliteten hvis det er ønskelig. Mange av disse er gratis men det er også tilleggsmoduler som det må betales lisens for.

Akkurat D er spesialisert på design av maler for bruk i Joomla eller WordPress. Dette betyr at nettstedet får et unikt utseende samtidig som funksjonaliteten i Joomla er tilgjengelig.

Joomla og WordPress har mange likheter men også vesentlige forskjeller med hver sine fordeler. Dette gjør at valg mellom disse to CMS bør gjøres basert på vurdering av hvilken bruk nettsidene skal ha, og hvordan informasjonen skal struktureres og oppdateres.

Ta kontakt så kan vi finne ut hvordan D kan tilrettelegge best mulig for deg og din organisasjon.

Akkurat D - for å komme på nett !

 

Akkurat Dyrdal

Postadresse:
Orrestien 1D
4022 Stavanger
Norway

Org.Nr:
993453307

Telefon :
+4795082616

Email:
D@AkkuratD.no

www.AkkuratD.no

 

Joomla vert logo

 

wordpress logo